Fin present

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Det är måndag strax efter åtta och jag har precis städat i köket efter min sena middag, som jag åt efter yogan. Det har varit en bra dag även om jag var väldigt trött i morse. Jag tränade och cyklade sedan till skolan, där mina elever också var sömniga. Jag fick se till att ställa om klockan i klassrumet snabbt, så den inte visade sju utan åtta, som det skulle vara :-).

På förmiddagen åt jag frukost och jobbade med planeringen av dagen. Jag gillar egentligen måndagar, även om jag alltid känner lite motstånd mot att gå upp när jag vaknar på morgonen.

Efter lunch gjorde jag min meditation, men var så trött att jag var på väg att somna flera gånger. Till slut tog jag en paus och sov tjugo minuter. Ibland är det verkligen bättre att ta en paus när man är trött istället för att bara jobba vidare. Jag var mycket effektivare efteråt och fick gjort en hel del med skrivandet och planeringen av skolan och yogan.

Imorgon har jag lektion på eftermiddagen som vanligt och mina yogalektioner på kvällen. Det ska bli trevligt. På morgonen åker jag och handlar som vanligt, så jag ska skriva min inköpslista nu på kvällen, så att den är färdig.

När jag är färdig här vid datorn ska jag läsa. Jag har kommit in i boken om Piaf och lyssnar just nu på Yves Montand. Jag gillar fransk musik. I grundskolan och gymnasiet läste jag franska och har även läst ett år franska på universitetet, men franska är svårare än tyska, så det fick bli tyska för mig istället. Jag hade så gärna velat lära mig italienska också, men tyvärr räcker tiden inte riktigt till för det, men i framtiden vill jag lära mig åtminstone grundläggande italienska. Jag kan lite spanska. Har läst motsvarande c-språk, tror det är steg 1 och 2 i dagens system och förstår ganska bra, men vågar mig inte på att prata :-).

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

P.S. För några dagar sedan fick jag en jättefin present från en yogaelev, som yogar med mig på Youtube. Hon hade tovat två tavlor med yogamotiv till mig, så vackert hantverk! Jag ska sätta upp tavlorna i yogastudion. Det känns alltid väldigt speciellt när jag får uppskattning för det jag gör. Ibland har jag svårt att ta emot positiv feedback, men jag ska försöka att bli bättre på det😊.

Leave a Reply

Your email address will not be published.