Fin söndag

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att det är bra med dig! Ja, nu är snart helgen slut, men det känns helt okej för mig. En fördel med att jobba för sig själv är att måndagar aldrig känns ångestfyllda – snarare tvärt om. Jag hade gärna jobbat mer med yogan och skrivandet :-). Jag vet att jag är otroligt lycklig lottad på det sättet, men baksidan är förstås osäkerheten och rädslan att inte få in tillräckligt med inkomst…

I morse var det en väldigt fin morgon och jätteskönt att springa. Det var kallt, men soligt och lite dimmigt. Förr gillade jag aldrig hösten, men jag börjar tycka mer och mer om den. Egentligen har alla årstider sin charm, men jag har svårt för mörkret på vintern… Samtidigt kan det vara trevligt med tända ljus annat mys inomhus.

På förmiddagen åkte Peter och jag till Kullavik och köpte en fåtölj som vi hittat på Blocket. Egentligen har vi inte plats för en möbel till, men det har blivit trångt i sofforna för barnen som börjar bli riktigt stora nu :-).

När vi varit i Kullavik åkte vi förbi Sisjön och köpte lite småsaker där. Jag handlade en whiteboard till barnyogan. Jag går ju alltid igenom några småsaker med barnen och då behöver jag något att skriva på.

Nu i eftermiddag har jag städat i yogasalen och varit med familjen. Tiden gick fort, men jag har ändå fått gjort ganska mycket, så jag får vara nöjd. Nu ska jag snart runda av arbetet framför datorn och vara lite mer med familjen innan jag går och lägger mig.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.