Fixarsöndag

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att allt är bra 😊! Helgen gick fort och igår hann jag tyvärr inte skriva. Vi var hos våra kompisar i Vänersborg hela dagen. Det var trevligt och roligt att träffas igen och det är alltid kuö att göra en utflykt och se en ny stad. Jag hade gärna gjort några fler utflykter i sommar, men vi får se om tiden räcker till. Tyvärr är det inte så lång tid kvar på min semester nu. Jag börjar snart att jobba på skolan igen och det är ganska mycket som ska förberedas inför yogan också. Tyvärr har jag en tendens att tycka övergångar mellan en situation till en annan är jobbga, men jag vet att det kommer att bli bra. Jag trivs med att jobba med tyskan och yogan och det ska bli roligt att komma igång med skrivandet på allvar igen. Visst kommer jag att sakna sommaren med ljuset, baden och solen, men hösten är också fin och för den delen är det faktiskt bara 1 augusti imorgon!

Idag har jag bar grejat här hemma. I morse när jag sprang var det riktigt varmt, men senare blev det lite molnigt och blåsigt, men jag hann sitta ute en stund på balkongen i alla fall. Eftersom det är sista juli idag, så har jag planerat augusti idag. Det roligaste med min månadsplanering är att bestämma vilka böcker jag ska läsa. Jag är alltid lite väl optimistisk när det gäller min läsning, men kanske hinner jag allt jag planerat den här månaden? Vi får hoppas det! Jag har ett mål att läsa 100 böcker under året. Än så länge har jag läst 21, så jag ligger lite efter 😊, men under har skett förut, så man vet inte. Jag vill i alla fall bli ännu bättre att undvika slösurfande på Internet och istället koppla av med en bok. Det känns som om jag mår bättre om jag läser än om jag bara sitter och planlöst surfar när jag har lite tid över.

När jag planerade augusti tittade jag på en dokumentär om Dolly Parton på Netflix. Jag gillar dokumentärer och tycker det är speciellt intressant att lära mig mer om starka kvinnor. Det som jag dock tyckte var lite synd med den här dokumentären var att man inte fick reda på så mycket om privatpersonen Dolly Parton.

Nu ska jag snart stänga datorn och börja göra i ordning mig för kvällen. Om en liten stund ska jag åka till centralen och hämta upp Isabella som varit iväg ett par dagar med sina kompisar. Det ska bli skönt at få hem henne igen.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Augustis läshög😊

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.