Födelse- och bröllopsdag

683 1024 admin
  • 0

Idag är min äldsta dotters födelsedag och vår 26e bröllopsdag. Isabella föddes på vår tionde bröllopsdag. Det var speciellt! Jag gifte mig väldigt ung – var bara 22 år. Det berodde delvis på att vi bodde i Schweiz och jag kunde inte stanna där om vi inte var gifta. Det låter kanske konstigt, men så var det :-). Efter ett år tillsammans i Schweiz flyttade vi till Sverige. I början var vi med jämna mellanrum tvungna att åka till polisen, där de förhörde oss för att se om vi verkligen bodde ihop och inte hade gift oss för andra orsaker. Ja, ja här är vi i alla fall fortfarande tillsammans efter 26 år.

Jag har haft två lektioner på distans idag med mina elever i tyska. Det var roligt!

Mellan lektionerna hade jag tid att skriva på boken. Idag har jag hunnit med 1800 ord, som var mitt mål. Det är jag jättetacksam för. Berättelsen tog också en speciell vändning som jag är nöjd med. Jag lever mig verkligen in i det jag skriver och när jag skriver om något fint och om vackra känslor blir jag helt fylld av dem. Samma sak är det tyvärr med det som är svårt, men just nu är det som tur är inte temat.

Nu ska jag jobba lite med manuset för morgondagens yogavideo. Jag hoppas verkligen att jag kan spela in och att det inte händer något konstigt igen.

Om en liten stund ska vi titta på något tillsammans i familjen och fira Isabella lite mer. Det ska bli mysigt. Försöker att njuta av tiden jag har med familjen nu när jag inte undervisar yoga på kvällarna.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.