För mycket att göra

1024 1024 admin
  • 0

Hej, jag är verkligen ledsen att jag inte skriver oftare här på bloggen. De senaste veckorna har varit stressiga. Det beror mest på att jag har ett jobb till nu (i skolan) och ännu inte riktigt kommit in i den rutinen. Dessutom höll jag på att redigera min andra romantext och det tog mycket längre tid än jag planerat, men igår lämnade jag in den och det känns skönt (och också lite nervöst….).

På grund av allt som jag haft att göra på sistone har jag känt mig stressad och också lite nervös, men idag är det bättre. Jag har försökt att göra en sak i taget och inte splittra mig för mycket. Jag tror en hel del av vår stress i samhället kommer av det ständiga nyhetsflödet och närheten till mobiler och datorer. Jag är en nyfiken person och grejar ibland lite för ofta med min mobil, vilket inte är bra när man är stressad för övrigt. Det är som om det blir information overload i huvudet på något sätt. Yogan handlar ju om att vara i nuet och i andningen och det är väldigt bra träning för mig, men ibland glömmer jag av det i vardagen.

Morgonen började som vanligt med herryogan och sedan spelade jag in en sekvens och det är jag nöjd med. Jag kommer att lägga upp den på Youtube imorgon när jag har redigerat den.

Snart väntar en ganska lång eftermiddag och kväll med fyra pass i rad, men jag ser fram emot att träffa mina elever och det ska bli roligt att undervisa.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.