Förberedelser för yogahelgen

1024 536 admin
  • 0

Hej! Hur mår du? Jag är lite trött. Klockan är över sju och jag har inte avslutat jobbet, men ska snart göra det. Vi ska äta middag och sedan ska jag åka och hämta Isabella från baletten.

Annars har det varit en bra dag. Jag har läst boken vi ska prata om på yogahelgen och tycker att jag har lärt mig mycket nytt. Maria Borelius skriver väldigt bra – enkelt utan att hon förenklar. Jag är imponerad av hennes språk och hennes kunskap.

Jag har också valt ut de tre sekvenserna som vi ska göra under helgen och imorgon ska jag jobba mer med de två meditationerna. Det vore bra om det mesta är färdigt imorgon, så att jag kan använda fredagen till att förbereda sekvenserna för yogaeleverna här hemma.

Annars har det inte hänt så mycket. Som jag nämnde igår har jag inte tid för något skrivande den här veckan. Det får vara så ibland. Jag kan inte hinna med hur mycket som helst.

Okej, ett lite ointressant inlägg idag, men jag tror jag avslutar här. Hoppas i alla fall att du får en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.