Förberedelser för yogan och konferens

1024 1024 admin
  • 0

Hej, hoppas att du haft en bra dag! Igår var jag upptagen med annat och hann inte skriva här på bloggen. Det var en ganska dramatisk dag. På morgonen sprang jag hos mina föräldrar och helt plötsligt såg jag en katt ligga på vägen en bit bort. Den såg så konstig ut att jag gick fram till den och då förstod jag att något var fel. Jag lyfte den åt sidan och efter att ha pratat med familjen kom vi fram till att det bästa var att ringa djurambulansen. Min man hämtade mig och vi tog hem katten till oss för att den skulle få lite värme. Efter en stund kom djurambulansen som tog med sig katten till ett djursjukhus i Göteborg. Jag kände mig glad och lättad och hoppades att allt skulle gå bra, men efter en stund fick jag ett samtal från tjejen på djurambulansen. Hon berättade att katten inte var chippad och att den var så skadad att de inte kunde göra något för att rädda den. Det kändes så ledsamt och gjorde mig sorgsen, speciellt att ägarna fortfarande inte verkar ha hittats. Jag har lagt ut ett inlägg om det som hände på FB – i olika grupper och på mina egna sidor. Än så länge har tyvärr ingen hört av sig.

Idag har jag jobbat med skolan på förmiddagen. Vi hade en ämneskonferens, som var trevlig och jag är glad att ha bra kollegor på skolan. När jag jobbar med yogastudion och skrivandet känner jag mig ibland ensam. Jag har ingen att bolla idéer och prata om saker med och det är jobbigt ibland.

På eftermiddagen hade jag planerat att spela in en video, men tyvärr blev det inte så. Jag hade absolut noll inspiration att skriva ihop en yogasekvens och bestämde mig för skjuta på inspelningen. Det kändes inte bra, men ibland måste man göra så. Jag har absolut som mål att lägga upp en video den här veckan, men det kan hända att det inte blir förrän till helgen. Vi får se.

Nu ska vi snart äta risotto och sedan blir det lite tid med familjen samt skrivande och läsande. Jag MÅSTE skriva varje dag. Tyvärr har jag inte haft tid att jobba på boken tidigare under dagen, men får jag bara skrivet några rader blir jag glad!

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.