Förkyld

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Det är fredag kväll och jag ska snart sätta mig och titta på lite tv med barnen. Det har varit en konstig dag. För att göra en lång historia kort, så testade Peter positivt för covid idag, så nu är vi också drabbade. Jag har ju varit förkyld sedan i lördags och tog ett test igår för säkerhets skull (tillsammans med Peter), men det visade negativt. Jättekonstigt… Jag vet inte vad jag ska tro, men sjuksköterskan jag pratade med på 1177, tyckte att jag skulle betrakta mig som smittad också. Kanske visade testet fel? Eller så har jag inte viruset kvar i kroppen, men symptom i alla fall? Ja, ja nu är det som det är. Vi får ta en sak i taget och vara så lugna vi bara kan. Det är det enda viktiga just nu.

Eftersom mina tankar varit ganska splittrade under dagen har det varit svårt att koncentrera sig, men jag har i alla fall haft en lektion och ett möte för skolan samt skrivit ungefär tusen ord på boken, så jag får var nöjd och eftersom vi inte kan göra något under helgen får jag kanske gjort lite mer med jobbet även imorgon och på söndag. Jag har varit tvungen att ställa in alla mina yogalektioner nästa vecka och det är jätetråkigt, men jag tänkte att det var lika bra att göra det. Lektionerna i skolan kan jag ju ha för de är på distans.

Annars har jag inte så mycket att berätta. Någon video blev det inte idag, men jag har helgen på mig för det med. Jag hoppas att min förkylning är på väg åt rätt håll och att jag snart känner mig helt återställd.

Ha en fin fredag!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.