Första dagen på höstlovet

498 1024 admin
  • 0

Hej! Hur mår du? Hoppas att veckan har börjat bra. Jag har fått mycket gjort idag och det är jag glad för. Imorgon är jag ju i Tyskland och kommer inte att jobba :-).

I morse sprang, yogade och mediterade jag som vanligt. Barnen sov när jag var ute. Peter gick till jobbet tidigt, så vi var ensamma här hemma.

Hela dagen har jag suttit med sekvenserna, som nu är färdiga. Det känns superskönt! Nu kan jag släppa det i alla fall. På onsdag kommer jag att jobba så mycket jag kan med att skriva i mitt bokföringsprogram, så att jag är i takt med det. Förhoppningsvis hinner jag det på en dag, men om det tar längre tid har jag planerat in det på torsdag också.

Nu har jag lite bråttom för jag ska jobba med motivationsboken och det skönlitterära skrivandet också. Det blir inte så mycket, men jag vill i alla fall få gjort något innan vi åker till färjan.

Ha en jättefin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Sekvenserna är färdiga 😊

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.