Fortfarande jättevarmt

1024 1024 admin
  • 0

Igår hann jag tyvärr inte skriva. Vi är kvar här uppe på Tjörn. Igår var vi vid Kårevikens badplats i Rönnäng och badade. Det var helt otroligt mycket folk där. Jag har aldrig varit med om att det varit så fullt där förut, men vi badade i alla fall en hel del och det var jätteskönt.

Idag har vi varit i Ellös, på Orust. De har en jättefin badplats där. Barnen hoppade och simmade hela dagen (och jag badade också förstås, men inte lika mycket :-)).

I morse när jag sprang var jag trött. Värmen gjorde att jag inte kunde somna igår och när jag vaknade var jag inte alls pigg. Jag hade kunnat ligga kvar i sängen, men så bestämde jag mig för att springa en långsam runda. Morgonlöpningen med mitt bad är så värdefull att jag inte ville hoppa över den. När jag kommer hem till Göteborg kommer det inte att vara lika lätt att bada på morgonen (och dessutom kommer det ju tyvärr snart att bli kallare…). Trots min trötthet blev det i alla fall en skön runda (och ett jättehärligt bad).

På badet idag hann jag läsa en del. Jag har haft svårt att komma in i “The Invention of Wings” som jag skrev om för ett tag sedan här. Boken är egentligen bra, men det är som om jag inte riktigt kan fokusera när jag läser, men jag ger inte upp.

En annan bok som jag läser nu heter “Turning Pro” och är skriven av Steven Pressfield. Den är av författaren som skrivit “The War of Art”. Båda böckerna är verkligen läsvärda om du jobbar med något kreativt (men även annars också). Jag har strukit under så mycket att jag måste gå tillbaka och skriva ner allt intressant. Jag skriver mer om “Turning Pro” när jag läst ut boken.

Nu ska jag titta på tv med barnen. Vi följer Maria Wern från TV4-play. Det är mysigt att sitta tillsammans och titta på något som alla tycker är spännande :-).

Namaste och kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.