Fortfarande jättevarmt

480 672 admin
  • 0

Hej! Oj, vad varmt det är! Jag sitter här vid datorn och svettas och har tyvärr lite ont i huvudet också. Ja, ja… Det är ju härligt att sommaren kom tillbaka.

Jag har haft lite lägre energinivå idag jämfört med igår. I morse hade jag svårt att komma igång med yogan efter löpningen, men nu känns det ändå bra. Jag har fått gjort en hel del.

På förmiddagen cyklade jag runt i området och satte upp lappar om min barn- och tonårsyoga på några olika skolor. Speciellt på en skola var det trevligt för där var de väldigt positiva och jag fick sätta upp en lapp vid skolhälsovården. Jag tror verkligen på yogan och meditationen som bra verktyg för att hantera stress och önskar så att fler barn och ungdomar kunde få ta del av dem. Läser du det här får du gärna sprida informationen om mina barn- och tonårskurser.

När jag kom hem åt jag lunch och gick ut och promenerade med Buster. Jag var så trött efter löpningen, yogan och sedan cyklingen att jag var tvungen att ta en tupplur efteråt. Värmen gjorde nog sitt också.

Nu i eftermiddag har jag jobbat med romantexten och har i alla fall kommit fram till sidan 200 nästan. Jag har ändrat en del viktiga partier och är nöjd med det. Huvudpersonen, Linnea, har utvecklats på ett positivt sätt och jag kommer också att omarbeta slutet, så att det passar bättre med hennes utveckling.

Jag har också gått igenom min bokföring och skickat kvitton till de som betalat. Det tog en liten stund, men nu är jag färdig för dagen i alla fall.

Om en knapp timme ska jag avrunda arbetet här vid datorn och äta innan jag går ner i yogasalen och undervisar. Igår var det inte så många som kom på grund av vädret, så vi får se hur det blir idag. Det är ju lika varmt som igår. Ja, ja, det blir som det blir :-)!

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.