Fortfarande lite ofokuserad

1024 1024 admin
  • 0

Hej, ja så är det eftermiddag igen :-)! Jag har fortfarande inte riktigt kommit in i min nya arbetsrutin med mer tid för skrivandet, men jag behöver nog ett par dagar att ställa om. Det var i alla fall skönt att jag fick upp informationen om nästa termin på hemsidan igår. Det är jag nöjd med!

Idag fick jag inte så mycket gjort på förmiddagen. Jag sprang, yogade, mediterade och gjorde min andningsövning som vanligt, men sedan var jag trött och bestämde mig därför för att åka och veckohandla. Som jag skrivit många gånger förut är det skönt att handla när det inte är så mycket folk i affären.

Efter lunchen planerade jag min lektion för mina elever i tyska och började också förbereda provet de ska ha på fredag. Det är alltid kul att jobba med undervisningen. Jag gillar att förbereda och hitta övningar för eleverna.

Nu har jag svarat på en massa mejl för yogan och ska alldeles strax fortsätta att jobba med skrivandet. Jag måste också läsa en del. Jag har som vanligt en läslista för december och det är en massa böcker jag vill hinna igenom, så jag måste sätta igång nu eftersom det redan har hunnit gå en hel vecka. Jag ska försöka att bli bättre på att dela med mig av vad jag läser här på min blogg och på mina sociala medier. Vill helt enkelt bli bättre på att dela positiva nyheter om hälsa och vad man kan göra själv för att må bättre.

I kväll ska jag i väg till baletten igen. Den här gången är det min yngsta dotter som dansar. Det ska bli mysigt att titta på henne!

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.