Fortfarande mycket att göra

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Jag kommer inte riktigt in i rutinen att skriva här på bloggen. Just skrivandet får hela tiden stå tillbaka i mitt arbete och det gör mig arg, men jag hoppas att det snart blir ändring på det. Jag älskar ju att skriva. Som tur är har jag min dagbok. Jag skriver i den varje dag och den är med mig överallt. Utan min dagbok skulle mitt liv nog vara helt annorlunda. Jag har enorm nytta av att skriva ned mina tankar och reflektera kring svårigheter i den. Det får mig att se saker ur ett tydligare perspektiv och då blir det lättare att lösa de problem jag har, men naturligtvis vill jag skriva på andra sätt också. Jag vill skriva här på bloggen och jag vill fortsätta att skriva böcker. För mig är utmaningen att hitta en balans mellan det och mina andra uppgifter. Sedan jag började jobba mer i skolan har tiden för skrivandet krympt mer och mer. Det är naturligt för först och främst måste jag planera och utföra undervisningen på bästa sätt och det gäller yogan också. Samtidigt måste jag också tänka långsiktigt och på vad jag vill göra framöver. Förhoppningsvis har jag tid för det nu när jag inte har någon yogaundervisning under några veckor.

Igår körde vi den nya sekvensen med positioner från de olika programmen under hösten. Den kändes bra tycker jag och jag hoppas eleverna tyckte det med. Idag har jag en lektion mellan 17.30-18.30, vilket är skönt för då hinner jag jobba lite här hemma på kvällen också. Igår blev det väldigt stressigt. Jag träffade min kompis Karmen och åt lunch med henne, så på förmiddagen hade jag inte mycket tid. Efter lunchen åkte jag direkt till skolan och därifrån hem för att förbereda kvällens yogalektioner. Jag var igång hela tiden och på kvällen var jag splittrad och sov sedan lite sämre under natten. Jag har kommit fram till att tisdagarna inte är en bra dag för utelunch, så nästa gång ska jag planera in en annan dag istället.

Igår la jag förresten ut min nya sekvens på Youtube. Det är en lugn sekvens som kan kännas skön att göra när man behöver mer stretch än styrka. I dessa tider när det är mycket kring julen är det ibland skönt att köra lite lugnare yoga. Du hittar sekvensen här: https://youtu.be/Q8pSy94h-zQ

Okej, det är dags att jobba vidare. Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.