Framme i Crikvenica

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Tyvärr hann jag inte skriva igår. Vi lämnade Petrcane på förmiddagen och körde mot Crikvenica som ligger på fastlandet mitt emot Krk, där vårt första boende var. Resan hit tog ungefär fyra timmar för vi körde kustvägen istället för motorvägen. Naturen var väldigt vacker och det var inte mycket trafik.

Jag var nästan lite vemodig när vi lämnade Petrcane. På morgonen sprang jag min “vanliga” springrunda och sedan yogade och mediterade jag vid poolen. Efteråt gick jag ned till vattnet och tog ett morgondopp. Det var jättehärligt och jag önskar att jag jade det så hemma också. Närheten till vattnet är något speciellt som jag saknar där hemma (även om vi bor relativt nära Delsjön).

Vårt boende här i Crikvenica är fint, men här har vi ingen pool. Vi bor också lite längre från havet, men det tar bara ca. 10 minuter att gå ned till strandpromenaden. Peter och jag sprang där i morse. Crikvenica och omgivningen här är lite mer turistisk. Det liknar mer Italien tycker jag.

Nu på dagen har vi varit på en strand en bit bort härifrån, som barnen ville åka till. Den var helt okej, men det har blåst väldigt mycket idag, så vi kunde inte ha uppe några parasoller. Jag klarade inte av att sitta i värmen, så jag la mig under ett träd. Det var skönt, men ändå väldigt varmt. När vi åkte hem visade bilens termometer att det var 38 grader! Definitivt för varmt för mig :-).

Nu sitter vi inne och njuter av att ha A/Cn! Jag hade jättegärna suttit på balkongen, men det går verkligen inte. Det är som en bastu därute.

Det är dags att laga middag, så jag ska ta mig till köket. Ikväll hade vi tänkt att gå ut och titta lite på byn, men vi får se om vi orkar. Det verkar vara 30 grader fram till klockan nio…

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.