Framme i Levanto

1024 1024 admin
  • 0

Nu är vi framme i Levanto, där vi ska stanna i en vecka. Det känns väldigt skönt att vi inte kommer att bila runt på ett tag nu. Att sitta i bilen så många timmar är ansträngande – både för vuxna och barn. Det är roligt och intressant att resa, men också påfrestande när man är så många på en liten yta. Det är lätt att det blir bråk och kiv. Värre var det i och för sig när barnen var små. Nu orkar de mer och bråkar inte på samma sätt.

Levante är en mysig liten stad. Vi har promenerat runt här idag och tittat lite på omgivningarna. Imorgon ska vi gå ner till stranden och ha en lugn dag där. Det ska bli jätteskönt.

Lägenheten vi bor i ligger precis bredvid ett torg med en park, så även nu strax efter nio på kvällen är det liv och rörelse utanför. Det känns gemytligt och trevligt. Antagligen kommer det att vara annorlunda på vardagskvällarna, men vi får se. Kanske är det många som redan är lediga, även om jag tror att många inte har semester förrän i slutet av juli/ början av augusti.

Imorgon ska jag springa utmed havet. Jag tror bara att sträckan jag kan springa är ett par kilometer, så antagligen måste jag ta samma sträcka ett par gånger. Efteråt tänker jag ta ett morgondopp (förhoppningsvis tillsammans med resten av familjen).

Idag läste jag ut “På en ny nivå” av Carin Hjulström. Jag tycker det var en trevlig bok (som jag skrivit förut), möjligtvis blev det lite för mycket politik i slutet, men annars gillade jag den. Speciellt kul var det att läsa alla beskrivningar om Göteborg. Det var verkligen som om jag såg platserna framför mig (och blev sugen att ta en kaffe på Mahogny Café – det ska jag göra när jag kommer hem :-)).

Kram och namaste,

Johanna

Utsikten från vår lägenhet
Trevlig bok 😊

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.