Fredag med ny video

1024 576 admin
  • 0

Hej, hur har din dag varit? Hoppas att du kan njuta av att det är fredag.

Jag började skriva ett inlägg igår, men glömde att lägga upp det. Hade tänkt att göra det efter yogan på kvällen, men var för trött, så jag glömde det.

Igår var en intensiv dag med fem yogapass och en inspelning. Jag känner i kroppen att jag har rört mig lite mer än vanligt. Fokus den här vecjan har ju varit styrka och jag har gjort en hel del positioner och övningar med eleverna.

Idag har jag haft två yogalektioner och undervisat mina gymnasieelever på distans. Det gick bra men tyvärr rann energin ur mig efteråt och eftermiddagen har inte varit särskilt produktiv.

I helgen måste jag sätta ihop nästa veckas sekvenser, men det ska nog gå bra. Att konstruera yogaprogram är något av det roligaste med att vara yogalärare. Jag gillar att leta efter nya innovativa positioner och övningar som kan hjälpa mina elever.

Nu ska vi snart äta middag och sedan ska jag vara med familjen och försöka hinna läsa lite också.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

P.S. Du hitta min nya Youtube-video här.

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.