Fredags-feeling :-)

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Det är fredag, jipii och jag har avslutat min första vecka med yogaundervisning den här terminen. Det känns jätteroligt att vara igång med kurserna (som jag skrivit några gånger nu :-)).

Torsdagar är den dagen som jag har minst antal deltagare, så nu har jag gjort en annons på FB, som jag hoppas kan resultera i ett par deltagare till. Det hade varit roligt att få åtominstone fyra personer till i gruppen k. 19-20.15. Just nu har jag ett erbjudande att prova på gratis i den gruppen, så hojta till om du är intresserad (skicka ett mejl till mig johanna@yogamedjohanna.se).

Imorse yogade jag innan jag undervisade och det var skönt, även om jag märkte att mina tankar surrade ganska mycket i huvudet. Efter undervisningen gick jag sedan ut och sprang och jag har tyvärr inte gjort min andning och min meditation idag för jag åkte direkt och handlade efter frukosten. Jag ska försöka göra åtminstone andningen senare. Wim Hofs andningsövning har följt mig sedan covid-eländet började i mars 2020. Jag har gjort övningen nästan varje dag (du hittar den här) och den får mig att känna mig starkare och mer fokuserad. Ibland är det jättejobbigt att hålla andan, men för det mesta klarar jag det ganska bra nu.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med yogan: svarat på mejl och gjort bokföringen. Jag har också jobbat med skrivandet och fortsäter att läsa “Fördjupade studier i katastroffysik” och förundras över Pressls språk (ibland på ett positivt sätt och ibland på ett negativt :-)). Nu ska vi snart äta middag med familjen, men jag har några saker kvar att göra för yogan och skrivandet innan jag slutar jobba.

Det har inte blivit mycket gjort med släktforskandet idag, men jag pratade med en kompis på lunchen som gav mig några tips angående hur jag skulle kunna få tag i information om min mormors pappa och jag ska titta vidare på dem imorgon.

Nu ska jag fortsätta att jobba en liten stund till.

Ha en fin kväll och en härlig helg!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.