Fredagsfunderingar

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är fredag och jag är så där halvtrött, som jag brukar vara innan helgen, men det är eftermiddag och jag ska inte jobba så mycket mer idag, så det är okej.

Jag är lite splittrad också för jag har fått några besked angående hösten och det gör att tankarna mal i huvudet. På måndag måste jag lämna besked, så jag ska försöka släppa det en stund. Det är aldrig bra att fastna i sina funderingar. Meditationen hjälper mig väldigt mycket att bli medveten om vad som snurrar i huvudet och också hur jag reagerar på olika situationer. Det är bra, för det är bara så man kan förändra destruktiva mönster. Det första steget är alltid medvetenhet.

I morse hade jag muntliga prov med mina elever i tyska och sedan var jag som vanligt på fredagarna i affären och handlade.

Efter lunch gjorde jag min yoga och meditation. Jag valde ett pass för höfterna, som var ganska lugnt. Imorgon ska jag ju springa Göteborgsvarvet, så jag måste vila musklerna lite grann. Jag sprang visserligen som vanligt i morse, men i lugn takt. Jag är ganska nervös inför varvet, men försöker att peppa mig själv och i slutändan kan jag bara göra mitt bästa. Det blir som det blir och det är ju bara på skoj, men det är klart att jag vill ha en bra tid. Vi får se hur det går. Återkommer imorgon och berättar :-).

I morse hade jag min sista yogalektion för den här veckan. På måndag är kurserna slut och det känns nästan lite vemodigt, men jag ska ju ha lite uteyoga framöver, så jag träffar säkert i alla fall några av mina elever då.

Nu ska jag snart börja med vår veckostädning. Vi brukar ju göra den på lördagar i vanliga fall, men imorgon måste jag fokusera på varvet och vill inte hålla på att städa innan jag springer. Jag ska till och med ta sovmorgon imorgon. Eftersom jag springer loppet behöver jag inte gå ut på morgonen och köra min vanliga runda :-). Det blir ingen yoga imorgon på morgonen heller, men jag kommer att göra et kort pass efter det att jag har sprungit. Tror att det kommer att kännas skönt.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.