Fredagsjobb

1024 576 admin
  • 0

Hej! Hur har din fredag varit? Jag vaknade som vanligt 5.15 och var trött, för jag sov lite ryckigt i natt. På morgonen gör jag alltid min gurkmeja-citron-ingefäradryck. Det är en rutin som jag är glad att jag har. Drycken får mig alltid att piggna till och känna mig lite mer energisk. På fredagar yogar jag det första jag gör, så jag gick till yogamattan och körde min vanliga sekvens.

På morgonyogan var det bara en elev, men vi hade en mysig stund tillsammans. Direkt efter var jag tvungen att förbereda mig för min lektion. Den här veckan har jag ju distansundervisning, så jag tog en kopp kaffe och satte igång och jobba med eleverna framför datorn. Nästa vecka ses vi i verkligheten igen och jag ser fram emot det. Det är mycket trevligare att undervisa på plats i skolan.

Efter undervisningen gick jag ut och sprang med Buster. Det var väldigt härligt ute idag- sol och lite kallare, men jag var trött. Fredagslöpningen är alltid kämpig. Idag lyssnade jag dock på några av mina favoritlåtar och det hjälpte mig att hålla humöret och tempot uppe.

Nu på eftermiddagen har jag bara hunnit jobba med yogan, men ska fortsätta en timme eller så med skrivandet. Jag vill verkligen skriva varje dag på boken, så att jag känner att jag kommer framåt även om det inte går så fort.

Om du inte kunnat yoga med mig i veckan, så har jag även lagt ut en ny sekvens på 30 minuter på min Youtube-kanal. Du hittar den här.

Okej, det är dags att fortsätta att jobba här vid skrivbordet. Snart ska jag pausa och laga middag med familjen, men jag hinner i alla fall jobba lite med skrivandet. Imorgon är det min födelsedag och det känns lite tråkigt att inte kunna fira med våra vänner, men så är det… Jag är i alla fall väldigt tacksam att jag har familjen runt omkring.

Ha en fin kväll!

Kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.