Fredagsmys

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Jag sitter i soffan och skriver framför “Fångarna på fortet” med två av mina döttrar. Den tredje dottern sover över hos en kompis och Peter är på fest på jobbet.

Idag började jag dagen med min yoga. Jag var lite seg, men det gick ganska bra ändå. Efteråt hade jag min sista yogalektion för veckan. Nu har jag avslutat bakåtböjar-temat och ska planera höftöppnare inför nästa vecka. Min plan var egentligen att göra färdigt sekvenserna idag, men tyvärr orkade jag inte, så nu får jag göra det under helgen.

Jag har inte jobbat så effektivt med yoga idag, men har i alla fall hunnit gå igenom ekonomin och svarat på mejl.

Mest har jag faktiskt redigerat idag. Jag har gått igenom 60 sidor och är väldigt nöjd med det. Det börjar närma sig inskickning av texten med stormsteg nu. Jättenervöst, men jag måste släppa ifrån mig den. Efter jag har skickat in den kommer jag direkt fortsätta på nästa manus. Jag har ju redan börjat på det, men det kommer säkert att behövas minst ett halvår för att få det “färdigt”.

Nu ikväll har jag ätit sushi med tjejerna och det var väldigt mysigt. Jag älskar fredagskvällarna (även om jag alltid är väldigt trött efter arbetsveckan…) med familjen.

Ha en fin fortsättning på fredagen!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.