Fredagstankar

768 1024 admin
  • 0

Hej!

Äntligen har jag tid att skriva igen. Klockan är nästan elva på kvällen och det är fredag och sedan i onsdags har tiden gått i ett. Jag har inte haft möjlighet eller ork att sitta ned och skriva här på bloggen förrän nu.

I onsdags morse var jag hos Norrgavel och hade en stund morgonyoga. Det var väldigt mysigt och roligt att komma ut och yoga någon annan stans. Sedan pandemin har jag mest varit i studion. Det har visserligen blivit en del ungdomsyoga på bland annat Hulebäck och även hos en fotbollsförening, men det har inte varit någon företagsyoga på länge.

Efter jag varit på Norrgavel, så gick tiden i ett och jag har knappt hunnit ta någon paus eller hunnit göra något utanför det allra viktigaste. Igår hände något som gällde min fest, som gjorde att flera timmar gick åt och problemet är tyvärr fortfarande inte riktigt löst (men hoppas att det snart är det).

Idag jobbade jag med yogan och skolan på förmiddagen och på eftermiddagen spelade jag in en ny video, som kommer upp på min youtube på måndag. Jag städade också i yogastudion, men nästa vecka är den stängd eftersom det är höstlov.

Imorgon är det en ny 50-årsfest. Min äldsta vän fyller år och vi ska hem till henne på kvällen. Dessutom fyller mamma år, så vi ska hem till våra föräldrar innan. Det ska bli trevligt! Som extra bonus är min bror här från USA och även min svägerska också här.

Nu måste jag hoppa i säng.

Godnatt!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.