Frost

485 1024 admin
  • 0

Hej! Ja, så går den här dagen också mot sitt slut. Klockan är snart halv nio och jag sitter i fåtöljen i vårt vardagsrum och skriver.

I morse var jag uppe tidigt igen och gjorde min yoga innan löpningen. Som jag nog har skrivit tidigare, så känns det bättre i benet om jag värmer upp med yoga innan jag springer.

Det var verkligen kallt i morse. Bilarna hade frost på rutorna och jag frös i början, men när jag sprungit en stund blev jag varm och det gick bättre.

Direkt efter löpningen var jag tvungen att hoppa in i duschen och göra i ordning mig för skolan. Jag måste sitta på cykeln 7.40 för att ha god tid på mig till skolan. Som tur är tar det bara tio minuter att cykla.

Tyvärr var många frånvarande i morse på min lektion, men så är det ibland :-).

Efter lektionen var jag tvungen att fixa lite saker inför provet på fredag och jag var också på IT-service på Burgården. Nu hoppas jag verkligen att datorn funkar och att jag kommer in som jag ska resten av tiden.

Efter lunch jobbade jag med skrivandet. Först läste jag ut “Där kräftorna sjunger”. Den var rörande och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna när jag läste slutet. Jag gillade verkligen boken, speciellt miljöbeskrivningarna. Tänk om jag en gång skulle kunna skriva på det sättet…

Jag satt en stund med mitt eget manus och nu är jag framme vid slutet, så imorgon måste jag spåna kring det, vilket ska bli spännande och kul.

Yogan nu i eftermiddag/kväll var mysig. Vi hade temat “styrka”. Första gången jag kör sekvenserna är jag alltid lite nervös, men jag tycker det gick helt okej. Det viktiga är att få in flödet, så att det inte blir för “hackigt”.

Nu ska jag snart gå och lägga mig.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.