Ganska lugn lördag

1024 1024 admin
  • 0

Hur har din lördag varit? För mig har den varit ganska lugn. I morse efter löpningen, yogan och meditationen cyklade Peter och jag till Kärralundskolan, där vi hjälpte till att förbereda bazaren. Det var roligt att träffa några andra föräldrar och prata lite.

Efter bazaren åkte Josefina och jag till Plantagen och köpte några nya gröna växter till vårt vardagsrum. Det behövdes lite grönt kände jag. Tyvärr har några växter dött den senaste tiden. Jag är inte den som har de grönaste fingrarna, även om det blivit bättre på sistone :-).

När jag kom hem städade jag och gjorde lite fint här hemma med växterna. Sedan var jag så trött att jag fick ta en tupplur.

Nu har vi ätit tacos allihopa och ska titta på något på tv. Tyvärr har jag inte hunnit planera sekvenserna som jag hade tänkt, men jag får helt enkelt sitta imorgon med det. Då ska jag på bokklubben också och så måste jag städa yogastudion, men jag hinner nog allt (förhoppningsvis :-)).

Ha en jättefin kväll!

Namaste och kramar

Johanna

P.S. La ut ett inlägg om min första yogabok på FB och Instagram. Blev lite sentimental när jag hittade den i bokhyllan: Det här är min första yogabok. Det var år 2000 när jag bodde i Melbourne i Australien med Peter som jag köpte den. Jag såg den på ett bord inne på en bokhandel på Swanston Street och vet inte varför jag bestämde mig för just den, men tror det berodde på de fina bilderna🙂. Sedan började jag öva på positionerna i vårt badrum. Lägenheten var så liten att det inte fanns plats att yoga där. Jag hade ingen yogamatta, men tror jag tog en handduk och la på golvet. Aldrig kunde jag tro då att yogan skulle spela en sådan stor roll i mitt liv…
Nu sitter jag här och ska planera nästa veckas sekvenser och bläddrar i boken för inspiration. Hoppas att vi ses på mattan nästa vecka💕.

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.