Glad att det är fredag

1024 576 admin
  • 0

Hejsan! Hur är det? Jag är, som alltid på fredagar, lite seg vid den här tiden på eftermiddagen – klockan är halv fem snart, men jag har haft en bra dag. I morse när alarmet väckte mig var jag lika trött som igår. Var mitt inne i en ganska konstig dröm, men det var bara att ta sig upp och ta sig an dagen. Kunde tyvärr inte stå emot mobilen i morse heller, men hann i alla fall skriva nästan en sida i min dagbok innan jag gjorde min egen yoga i vardagsrummet på min matta.

På yogan var vi några fler än vanligt och det var jättetrevligt. Nu är min yogavecka slut och jag ska ta mig en välbehövlig paus i två dagar. Även om jag älskar att undervisa tar det också på krafterna och därför är jag glad att mina lördagar och söndagar är undervisningsfria.

Efter undervisningen var jag ute på min dagliga löprunda och sedan redigerade jag mina två “instruktionsvideor” som jag spelade in igår. Den ena (Astavakrasana) har jag lagt ut på min youtube nu. Du kan titta på den här.

Bilden på “omslaget” är lite suddig för jag tog den från själva filmen, men annars är jag ganska nöjd. Tror nämligen att jag måste ändra layouten på mina youtube-miniatyrer och tycker att den här blev helt okej.

Hur som helst, på lunchen var jag inne i stan igen. Jag åt lunch med en gammal kompis på restaurangen “Bee”. Den här gången valde jag det vegetariska alternativet – gnocchi med sötpotatis. Det var väldigt gott.

Innan jag cyklade hem var jag och hälsade på min äldsta dotter på hennes prao-plats. Det var trevligt. Jag tycker att det är bra att hon får testa hur det är att jobba. Man lär sig mycket av det. Nu i eftermiddag har jag mest jobbat med mina sociala medier, men innan fredagsmyset ska jag läsa lite teori för skrivandet och också hinna med att verkligen SKRIVA.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.