Glad Valborg!

780 780 admin
  • 1

Hej! Hur är det? Jag har haft en ganska bra dag, även om det känns lite sorgligt med alla uteblivna Valborgsfiranden. Jag tycker synd om studenterna som inte kan fira och det är tråkigt att inte Cortegen blir av, men det kommer ett nytt år och då hoppas jag att allt är lite mer som vanligt igen.

Jag läste nyss ett inlägg som en bekant till mig hade skrivit på Facebook och jag kände så väl igen mig i det. Hon skrev att vissa dagar kändes det helt okej och vissa dagar kändes det jobbigt – jobbigt att inte kunna åka någonstans, jobbigt att inte kunna träffa familj och vänner, jobbigt att vara rädd för att bli sjuk, jobbigt att oroa sig för ekonomin och allt annat som inte är som det brukar…

Vill inte älta och vara negativ här, för det hjälper ingenting, men det är okej att ibland känna sig ledsen. Det hör till livet. Att stanna i den känslan är dock inte bra, så nu gläds jag åt att jag hade ett väldigt trevligt samtal för ett litet tag sedan och att jag fick ett nytt uppdrag. Jag gläds över att vi ska grilla med familjen i trädgården och fira våren på vårt sätt. Jag gläds över att jag har min familj och att jag inte är ensam och jag gläds över att jag har mitt älskade jobb med yogan och skrivandet som betyder så mycket för mig. Hoppas att du har mycket att glädjas för också mitt i den här konstiga situationen vi befinner oss.

I förmiddags spelade jag in veckans yogavideo. Den ligger nu uppe på youtube, men du kan se den här också:

Ha en riktigt fin Valborgsmässoafton!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.