God falafel på stan

576 1024 admin
  • 0

Hej!

Ännu en dag har gått i den här veckan och idag har jag varit ganska ofokuserad tyvärr. Jag visste att det skulle bli så här idag. Det är första dagen jag inte haft ett fullspäckat schema på ett tag och kanske var det bara meningen att jag inte skulle vara så arbetsam.

Jag var i alla fall i stan på lunchen och träffade en kompis jag inte sett på väldigt länge. Det var mysigt och trevligt. Vi var på Kungsgatan på en restaurang jag tyvärr inte kommer ihåg namnet på, men de hade väldigt god falafel som jag njöt av.

På eftermiddagen slarvade jag bort tiden lite grann men fick i alla fall gjort lite peaktiska saker. Det är ju en ska organiseras inför resan.

Imorgon ska jag klippa och slinga håret. Det ska bli skönt att få gjort. Efteråt ska jag till skolan och ta hand om lite böcker bland annat. Jag måste också fuxa lite för yogan och skrivandet. Isabella slutar skolan imorgon, så på kvällen ska vi äta lite gott.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.