God fortsättning!

1024 683 admin
  • 0

Hej! God fortsättning på julen! Jag hoppas att du haft en fin julafton och att juldagen också varit avkopplande! Vi har haft det skönt, även om jag känner mig lite “däst” efter att ha ätit mer socker och onyttigt än vanligt (+ att jag suttit stilla mycket mer än jag brukar), men är det jul så är det…

Även på helgdagar brukar jag försöka få in min löpning och yoga. Ofta hinner jag röra på mig på morgonen utan att det stör familjens planering särskilt mycket (jag tränar ju när barnen sover :-)).

Igår, på julafton, var vi i kyrkan och det var mysigt. Det är en fin tradition som vi har. Jag älskar de traditionella julpsalmerna. De påminner mig om när jag var liten och jularna då.

På eftermiddagen blev det Kalle Anka och jultomten och sedan såg vi på en julfilm på Netflix.

Idag sprang jag också på morgonen, men jag tog faktiskt sovmorgon och det var skönt, framför allt var det trevligt för att det var ljust ute och jag slapp att springa i mörkret.

Strax efter lunch åkte vi ned till badet här hos mamma och pappa och tog oss ett juldopp (en tradition vi haft några år). Det var kallt, men härligt.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat lite med yogan. Jag har svarat på mejl och chattat med personer som är intresserade av min verksamhet. Imorgon ska jag planera privatyogan och även teman för våren. Tiden går ganska fort och innan man vet ordet av är det vardag igen (vilket jag inte har något emot – jag älskar ju det jag jobbar med :-)).

Det är dags att stänga datorn och titta på en film med familjen.

Ha en fortsatt fin juldag!

Namaste och julkramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.