God mat och ny assistent

813 1024 admin
  • 0

Hej! Jag ligger i sängen och ska snart sova. Det har varit en mysig och som vanligt intensiv dag. Peter och jag sprang på morgonen idag igen. Det var en härlig höstmorgon och jag hade gärna varit vid havet istället för i stan, men mamma ich pappa är bortresta, så då kämdes det inte roligt att åka upp till Tjörn.

Efter yogan, meditationen och frukosten städade jag yogastudion och gjorde en majssoppa till lunch. Den blev riktigt god😊.

Peter var i Sisjön på förmiddagen och köpte en ny huhållsassistent. Tyvärr gick vår gamla sönder för några dagar sedan och när jag letade på nätet verkade felet vara väldigt svårt att laga, men jag ska ge maskinen till pappa och se om han kan göra något. Det är alltid tråkigt när man måste slänga något och pappa är bra på att fixa saker.

Vår nya assistent

På eftermiddagen lagade vi pizza och Isabella gjorde en helt fantastisk efterrätt. Jag älskar när vi äter middag tillsammans i familjen 💕.

Nu ska jag fortsätta att läsa “När kräftorna sjunger “.

Ha en fin kväll!

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.