Grå tisdag

819 1024 admin
  • 0

Hej! Hur mår du? Jag hade en lite speciell start på min dag. Vaknade i natt med huvudvärk och fick tyvärr gå upp och ta en tablett. Hade svårt att somna om och var tvungen att hoppa över min tidiga morgonrutin. När jag inte kunde sova låg jag och funderade på vad det kunde vara som gjorde att jag fick ont i huvudet igen och då slog det mig: både i fredags eftermiddag och igår eftermiddag drack jag inget kaffe. Jag bad Peter göra en kopp på morgonen och när jag druckit den försvann huvudvärken. Lite tråkigt att jag antagligen har blivit beroende av koffein, men det kunde vara värre :-). Om jag bestämmer mig att dra ned på min kaffekonsumtion i framtiden (som består av en kopp på morgonen och en på eftermiddagen) får jag ta det lite långsammare helt enkelt.

Efter att ha vilat fram till halv nio sprang jag på löpbandet för det var så dåligt väder ute och så gjorde jag min yoga och meditation i yogasalen. Jag var väldigt tacksam och glad att jag var pigg igen. Det är alltid en befrielse när huvudvärk släpper!

Jag hann inte mycket mer på förmiddagen, men nu på eftermiddagen har jag jobbat lite med min ekonomi och läst inför yogahelgen. Vi ska ju diskutera “Bliss” av Maria Borelius. Jag gillar boken och tycker att Maria skriver väldigt underhållande och okomplicerat om ganska komplexa ämnen. Ämnet inflammation är jätteintressant och jag ser fram emot att prata om boken med deltagarna på lördag.

Nu ska jag snart gå ner till yogastudion. Idag har jag tre pass: barnyoga, nivå 1 och nivå 2. Jag gillar tisdagarna. Det är lagom med tre och en halv timme. Torsdagarna är lite tyngre, men de går bara också. Imorgon ska jag jobba för fullt med förberedelserna inför yogahelgen. Skrivandet får stå tillbaka den här veckan. Jag tar nya tag med det på måndag.

Okej, dags att avsluta arbetet här vid datorn. Hoppas du får en fin fortsättning på tisdagen!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.