Grillning vid Delsjön

768 1024 admin
  • 0

Hejsan!

Hur mår du? Hoppas att du känner dig bra! Jag glömde nästan av att skriva idag. Det har varit en trevlig dag, men nu är jag trött. Har sovit lite oroligt de senaste nätterna.

I morse efter löpningen och frukosten gick jag ned till yogastudion och spelade in veckans yogaklass. Jag tänkte ha lite framförhållning. Videon kommer upp på min youtube imorgon.

Direkt efter inspelningen åkte jag till ICA MAXI och handlade. Det känns lite speciellt där med allt som händer, men jag tycker att de flesta är ganska bra på att hålla avstånd.

På eftermiddagen jobbade jag med skrivandet och det känns skönt att jag äntligen har kommit ett steg framåt i processen. Nu hoppas jag att jag kan hålla min egen deadline och bli “färdig” i slutet av april.

När Peter kom hem efter jobbet åkte vi med barnen till Delsjön för att grilla. Tyvärr var det ganska blåsigt, men vi hittade ett ställe i lä, där vi kunde ställa upp grillen. Det var mysigt att göra något med barnen.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa. Kan inte riktigt fatta att det är Skärtorsdagen imorgon. Tiden går så fort. Hade inte den här pandemin pågått hade jag gärna stoppat tiden lite grann. Jag tycker så mycket om början av våren, när hela sommaren ligger framför mig. Nu känns det dock som om jag bara vill att tiden ska gå, så att allt kan bli som vanligt igen.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.