Halvstressig fredag

768 1024 admin
  • 0

Hej, hej, det är fredag och jag är riktigt trött, men jag är nöjd med dagen (trots att jag inte hunnit bli färdig med sekvenserna som jag hade som mål). Klockan är strax efter halv sju och jag måste nog stänga datorn snart. Känner att jag behöver vila, speciellt eftersom jag ska upp klockan sex imorgon och springa och sedan undervisa på Gundla Gårdscafé.

Imorse hade jag min tidiga yogaklass och sedan var jag ute och sprang. Jag kände i kroppen att jag var trött, så jag tog det ganska lugnt och kom i alla fall runt på en hyfsad tid.

På förmiddagen var jag på skolan och hämtade några böcker inför undervisningen nästa vecka. Det ska bli spännande att komma igång.

Sedan efter lunch har jag jobbat med yogan. Jag har lagt upp sekvensen jag spelade in igår på Youtube (du kan titta på den här). Efter det spelade jag in en vlogg, som kommer upp på Youtube imorgon. Det tog lite tid, men jag har också hunnit skriva och skicka kvitton och samla positioner för nästa veckas sekvenser.

Nu ska jag alldeles strax vila och lägga mig i soffan och läsa en liten stund. Jag ska fortsätta med “En sommar i Devon” av Lucy Diamond. Det verkar vara en trevlig bok.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.