Har du gjort något idag för att nå dina mål?

683 1024 admin
  • 0

Hejsan! Hur är det? Jag sitter här vid vårt bord och skriver. Klockan är nästan sex och vi ska snart äta middag. Det har varit en ganska avkopplande dag. I morse sprang Peter och jag med Buster. Tyvärr är han dålig i sin mage för tillfället. Han är det lite då och då. Några gånger har vi till och med fått åka med honom till veterinären, men jag hoppas att det inte blir så nu. Han har i alla fall inte kräkts, så förhoppningsvis är det ett tecken på att han inte är allt för dålig.

På förmiddagen städade Peter, jag och barnen huset. Vi försöker få gjort det på helgerna. Det är inte särskilt roligt, men när vi gör det allihopa går det ändå ganska snabbt. När jag städar själv tar det i princip en halv dag och det är inte kul.

Nu på eftermiddagen har jag fått gjort en del jobb. Jag har läst teori för skrivandet, läst en annan bok och funderat över framtiden. Jag är lite osäker på hur jag ska gå vidare med min verksamhet och vad jag vill fokusera på framöver. Jag älskar det jag gör, men behöver få in mer inkomst för att det ska vara hållbart för familjen. Vi får se hur det går och vad jag bestämmer mig för. Jag berättar när jag vet mer :-)!

Jag glömde att berätta att yogan för föräldrar och barn var väldigt trevlig igår! Gruppen var ju full och vi hade en mysig stund tillsammans. Jag är glad att jag testade något nytt, som verkar finnas ett intresse för, så jag ska försöka spåna vidare på liknande idéer och testa framöver.

Dagens reflektion kommer från Tom Bilyeu som är en kille som jag följer på sociala medier. Han har många intressanta intervjuer på Youtube. Ett av hans budskap är att det är superviktigt att man inte bara drömmer utan att man också GÖR något för att uppnå sina drömmar och där håller jag helt med honom. Det är därför jag försöker att göra något för att komma närmare mina mål varje dag (ibland lyckas jag – ibland lyckas jag inte 🙂). Har du gjort något idag för att komma närmare din dröm eller mål?

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.