Helg🙂

768 1024 admin
  • 0

Hej! Hur är det? Hoppas att din helg har varit skön och avkopplande! Jag hann tyvärr inte skriva igår och nu är jag supertrött efter en ganska intensiv dag, men vill ändå skriva några rader.

I går hade vi en hemmadag när vi städade, lagade mat och hade gäster. Det var väldigt trevligt!

Idag har jag jobbat med yogan nästan hela dagen. I förmiddags efter löpningen, yogan och meditationen hade jag privatyoga. Det var roligt och jag har upptäckt att jag lär mig mycket av att undervisa enskilda elever. Då har jag tid att verkligen titta och hjälpa till på ett annat sätt än när jag undervisar hela grupper.

På eftermiddagen gjorde jag min planering för veckan. Jag försöker alltid att göra den på söndagar. Jag har också planerat morgondagens arbete. Som tur är har jag redan förberett allt för yogan nästa vecka, men imorgon börjar arbetet med nästa periods sekvenser, meditationer och tema.

Nu har vi precis ätit hemmagjord sushi som min yngsta dotter Philippa och hennes kompis gjorde till oss. Det var verkligen jättemumsigt!

Det är dags att avsluta jobbet framför datorn och jag ska sätta mig i soffan och läsa.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.