Hemma

1024 1024 admin
  • 0

Hejsan! Hur är det? Jag sitter hemma i soffan igen. I morse åkte vi från Tjörn och sa hej då till min mamma och pappa. Det kändes lite vemodigt när jag sprang i morse, men så tänkte jag på det jag undervisar i yogan. Att försöka vara i nuet och att fokusera på det jag är tacksam över. Även om det aldrig är helt friktionsfritt att umgås över generationsgränserna, så finns det ju faktiskt jättemycket jag är tacksam över. Jag är tacksam över att vi fått många lugna dagar tillsammans utan stress, men framför allt är jag tacksam över att jag har min fina familj (även om vi går varandra på nerverna då och då :-)).

I förmiddags undervisade jag privatyoga. Det var trevligt och lärorikt. Varje gång jag undervisar lär jag mig någonting och jag vill försöka förbättra mig och utvecklas från varje undervisningstillfälle. I nästa vecka har jag nästa lektion med min elev och ser fram emot det.

Efter lunch åkte Josefina och jag och handlade på ICA MAXI. Imorgon och på söndag ska vi ha gäster och jag hade en hel del att handla (speciellt eftersom vi varit borta i fem dagar).

Nu på eftermiddagen har jag städat, dukat och grejat här hemma. Våra gäster kommer nämligen på förmiddagen klockan tio, så relativt tidigt (och jag vill ju springa innan :-)).

Idag har jag satt en deg också. Förr brukade jag baka ganska mycket, men på sistone har det inte blivit av. Egentligen är det ju väldigt enkelt, så jag får nog ha som mål för 2020 att baka oftare. Den degen som jag satte idag ska stå över natten och bakas ut på morgonen. Det är väldigt praktiskt (och smakar gott också).

Nu ska jag avsluta här vid datorn och koppla av lite grann.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.