Hemma från Kiel

1024 683 admin
  • 0

Hej! Hoppas det är bra med dig! Vi är hemma från Kiel igen. Tyvärr hade jag inte möjlighet att skriva igår. Jag valde att inte ta med mig datorn på resan. Kände att jag inte ville fastna vid skärmen. Barnen och jag hade en jättefin resa tillsammans. Det enda negativa som hände var att min kamera skadades av något, men det är ingen stor grej och jag kan förmodligen laga den relativt enkelt (hoppas jag).

Det är alltid trevligt att besöka Tyskland. Jag gillar att kunna använda språket och att titta i affärer där. Allt är lite billigare än i Sverige och den här gången köpte jag några saker som jag behövde. Speciellt brukar jag köpa ekologiska hygienartiklar, som finns väldigt prisvärt på DM. Vi var naturligtvis också inne på “TK Maxx” som är en av våra favoritaffärer. Ett besök på “Hugen Dubel” blev det förstås också. Det är en tysk bokhandelskedja (ungefär som “Akademibokhandeln”). Jag stannade nog där i nästan en timme :-), men handlade bara en bok den här gången, en roman i samma stil som jag själv skriver. Jag ska försöka läsa lite på tyska varje dag. Det får bli mitt sätt att hålla tyskan vid liv.

Idag har jag jobbat med bokföringen och tyvärr inte hunnit så mycket mer. De senaste dagarna har jag känt mig lite krasslig – ont i halsen och i huvudet och därför har jag inte så mycket energi. Jag har till och med stått över löpningen (första gången sedan i april!). Tyvärr tror jag inte jag kan springa imorgon heller, men jag ska ta en morgonpromenad istället.

Nu ska jag titta på “Hela Sverige bakar” med barnen. Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.