Hemma i göteborg igen

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Ja, nu är jag hemma i Göteborg med familjen igen och en hel dag har gått. Det är nästan lite skrämmande hur fort tiden går när man är ledig, men det har varit en bra dag, så jag ska inte klaga.

I morse sprang jag med Peter och Buster. Det är trevligt när jag får sällskap på mina rundor och det har varit roligt att springa på Tjörn. Igår var det visserligen inte så fint väder, men idag var det helt okej igen.

Vi stannade på förmiddagen hos mamma och pappa och åt lunch innan vi styrde kosan hemåt igen.

Efter att ha packat upp gjorde jag det lite mysigt i mitt arbetsrum med en kopp kaffe och en filt och läste “Vara vuxen”. Nu är jag nästan färdig med boken. Jag tror jag avslutar den imorgon för ikväll ska jag se på “Själen” med barnen. Vi prenumererar tillfälligt på Disney+, så vi passar på att se några filmer där. Det är mysigt att göra det med barnen.

Jag har också ägnat eftermiddagen och kvällen att nästan skriva färdigt mina mål för 2021. Imorgon vill jag bli klar med dem, men sedan väntar planeringen för januari och v.1 också. Det blir nog ingen specifik planering för den här veckan eller så gör jag en gemensam för v.53 och v.1 🙂.

Imorgon ska jag spela in en ny video, men har fortfarande inte bestämt vad jag ska ha för tema, men får bestämma det på morgonen. Har du någon önskan får du gärna skriva det här!

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.