Hemma i Göteborg igen

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att du har det bra! Jag har varit borta från bloggen några dagar. I förrgår var vi på Smögen. Det var som alltid väldigt mysigt. Vi badade, fikade och promenerade på bryggan. Mamma och pappa var på en konsert på Hållö, som vi hade bjudit dem på, men vi åkte inte med. Hade konserten börjat tidigare hade vi åkt ut, men det får bli en annan gång. Hållö är annars jättevackert!

Igår var vi i Ellös och badade igen. Det var jättehärligt, men lite kallare i vinden än förra gången då vi var där.

På kvällen kom våra schweiziska vänner till mamma och pappa på middag. De har hyrt ett hus i Berga, inte så långt ifrån Myggenäs. Det var kul att träffas. Imorgon eftermiddag kommer de till oss här i Göteborg.

Trots att vi varit borta en del har jag hunnit jobba lite på min text och också läst en hel del i “Med hälsning från Båstad”. Boken är lättläst och underhållande. Jag fastnade ganska snabbt och tycker att Jenny Fagerlund skriver bra. Det är en bok som verkligen passar i “feelgood-genren”.

Jag har också fått några nya anmälningar till höstens kurser och hört av några hotell angående min yogahelg. Nästa vecka kommer jag att ha mer tid att jobba för fullt med yogan.

Nu ska jag titta på en gammal Wallanderfilm med barnen.

Namaste och kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.