Hemma i Göteborg

485 1024 admin
  • 0

Hej! Nu sitter jag i köket hemma i Göteborg och skriver. På spisen har jag pasta och tomatsås som kokar och dofterna ååminner mig om Italien😍. Vi hade verkligen en underbar resa. Kanske uppskattade jag semestern extra mycket i år med tanke på hela det här jobbiga året. Hur som helst, så kommer minnena att leva kvar länge inom mig❤.

Imorse sprang jag själv till Låka och tog ett underbart morgondopp. Det är något av det bästa med att vara hos mina föräldrar på Tjörn. Jag älskar verkligen att bada i samband med att jag sprungit.

Efter löpningen yogade jag på altanen i solen. Det var också härligt.

På förmiddagen åkte vi hem till stan och här hemma har jag gjort en massa praktiska saker.

För en stund sedan var jag med Buster hos veterinären för en vaccination. Buster avskyr verkligen att vara hos veterinären. Han drar i kopplet och vill bara hem igen, men han uppförde sig ordentligt och fick mycket berö., såd det var roligt

Nu ska vi snart äta middag och sedan ska jag fortsätta att greja här hemma.

Ha en fin kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.