Hemma i Örgryte

1024 683 admin
  • 0

Hej! Just nu sitter jag på min favoritplats i soffan hemma i stan och skriver. Vi kommer att vara här i ett par dagar och det känns helt okej. Trädgården behöver fixas till lite grann och det finns lite annat som behöver göras också.

Idag har varit en oproduktiv och ganska tråkig dag. Jag har varit trött och tror nästan att jag har en liten förkylning i kroppen. Jag håller tummarna att det känns bättre imorgon.

Jag har varken haft energi att jobba med texten eller yogan idag, men jag har gått igenom min inkorg, som var väldigt full med mestadels mejl som jag kunde slänga. Jag har också betalat min skatt och grejat med ekonomin, så lite för företaget har jag gjort i alla fall. Kanske blir det också lite arbete med texten innan jag går och lägger mig. Ett par rader ska jag nog orka med.

Någon läsning har jag inte haft tid med heller idag. Lite synd, men jag får ta igen det imorgon. Idag har varit en sådan där dag när jag varit inne på internet för mycket och grejat med mobilen en hel del också. Sådana dagar får man helt enkelt ha ibland…

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.