Hemma i Sverige igen

708 1024 admin
  • 0

Hej! Jag skulle ha skrivit igår, men jag hann tyvärr inte. Bröllopet var väldigt fint och stämningsfullt. Jag är verkligen glad att jag kunde vara med. Ibland är det bra att bli påmind om vad som är viktigt i livet. Det är så lätt att fokusera på det som är bekvämt och enkelt och glömma att det finns vissa saker som är värda att anstränga sig för. Under hela min uppväxt träffade jag min släkt ofta och vi hade många bullriga och stora kalas med fastrar, farbröder och kusiner, men allt eftersom åren har gått har de kalasen blivit färre och färre. Mina kusiner (och jag :-)) är vuxna och har egna familjer och då går det naturligtvis inte att träffas på samma sätt, men de gånger vi ses så är det som det var när vi var yngre.

Igår lämnade mamma, pappa och jag Tenbury och åkte till London. Jag släppte av mina föräldrar hos min mammas väninna och hennes man och jag åkte vidare till Heathrow för att lämna bilen. Jag hade ganska mycket tid på flygplatsen, men på något sätt var det trots det snart dags att boarda planet och åka hem till Sverige igen.

Jag kom i säng strax efter halv ett igår natt, så ikväll ska jag väl i alla fall släcka vid tio, så att jag får några extra timmars sömn.

Idag har jag mest bara planerat sekvenserna för yogan och städat yogarummet. Jag har varit lite splittrad eftersom jag inte sov så många timmar i natt, men jag är ändå nöjd med mina två yogalektioner idag och tycker att sekvensen var ganska bra också.

Nu ska jag sova, men först läsa lite i boken “Positive Thinking” av Neil Francis. Jag köpte den på Heathrow igår och tycker den är intressant (även om jag redan känner till mycket av det författaren nämner i boken).

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.