Hemma i Sverige igen

485 1024 admin
  • 0

Hej! Nu sitter jag i bilen igen. Vi har precis kört av färjan i Helsingborg och är på väg mot Göteborg, den sista etappen på vår road trip. Det är med blandade känslor som vi kör på svenska vägar igen. Å ena sidan är jag jättetacksam för att vi har haft en sådan fin resa och å andra sidan är jag lite ledsen att den är över. Men så är det ju för det mesta när man har haft det bra😊.

I morse yogade jag i vårt lilla hotellrum. Det var trångt men det gick bra ändå. Efteråt sprang Peter och jag. Vi hittade en trevlig väg som gick utmed floden Leine. Det är alltid roligt och spännande att springa i nya städer. Jag har sprungit i Hannover förut (för två år sedan), men då sprang jag i stan.

På vägen hit upp till Sverige stannade vi i Luebeck och tittade lite på stan och handlade lite grann. Jag har aldrig varit inne i Luebeck förut, så det var en positiv överraskning att det var en sådan mysig stad med en jättetrevlig stadskärna. Jag vill gärna åka tillbaka!

Ha en fin kväll!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.