Hemma igen

576 1024 admin
  • 0

Hej! Nu är klockan strax efter halv fem och jag har jobbat ganska mycket idag. Jag hann inte skriva igår för vi var på väg hem och när vi väl kom fram till Göteborg hade jag en ganska mycket att göra. Jag kan säga att vi hade en hel del tvätt…

I morse sprang jag som vanligt. Jag var rädd att jag skulle vara väldigt trött när jag vaknade klockan 5.20, men det gick faktiskt bättre än förväntat och det blev en skön löprunda med Buster. Det gick inte särskilt snabbt, men jag rensade huvudet och det var skönt.

På förmiddagen var jag och handlade, eftersom kylskåpet var ganska tomt efter vår vecka i Sälen.

Först efter lunch kom jag igång med jobbet, vilket var lite senare än jag hade tänkt mig, men det fick helt enkelt bli så idag.

Jag jobbade med undervisningen i tyska – gjorde mina bedömningar och kommunicerade med några lärare som jag samarbetar med. Tyvärr verkar det ju bli fortsatt fjärrundervisning ett tag till. Imorgon kommer båda mina högstadietjejer vara hemma och gymnasieeleverna på min skola ska också ha distans. Det är deppigt att läget inte blir bättre… Jag vill inte klaga, men samtidigt vill jag inte vara oärlig. Det är kämpigt och jag undrar om jag över huvudtaget kommer att kunna köra igång några kurser den här våren. Ibland undrar jag om det ens kommer att gå till hösten. Det är tufft och jag vet att jag måste hitta någon lösning för det här funkar inte på lång sikt. Jag måste ha en större inkomst… Ja, ja på något sätt kommer jag att hitta en väg att gå. Det vet jag.

Nu ska jag planera veckan och sedan är det dags för middag och eventuellt körning till baletten för Isabella och Josefina. Det är i alla fall härligt att de är så fint väder ute och ljuset är underbart. Hur det än är med covid, så kommer våren💕.

Ha en fin kväll!

Kramar,

Johanna

Min lunch idag 😊

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.