Hemma igen

683 1024 admin
  • 0

Hoppas att det är bra med dig! Tyvärr hann jag inte skriva igår för det var väldigt dåligt internet på färjan. De hade ändrat systemet, så wifi fungerade inte på samma sätt som det gjort de gånger vi åkt tidigare det här året.

Idag har det varit en konstig dag. Vi kom hem först klockan halv ett igår natt, men jag vaknade ändå ganska tidigt i morse och var inte riktigt utsövd. Jag sprang den gamla vanliga rundan och det var helt okej, men jag måste säga att jag saknade min semesterlöpning. Allra finast var det nog i Levanto, men löprundorna i Montreux och Stresa var också väldigt vackra.

Min yoga gjorde jag i trädgården. Det var inte så varmt, men solen sken i alla fall och det var ganska lätt att fokusera den här gången.

Under dagen var jag snabbt på biblioteket och lämnade tillbaka alla böcker jag läst under de veckor vi varit borta. Resten av tiden gick åt till att röja hemma. Nu har vi packat om våra resväskor och åkt upp till Tjörn, där vi ska vara med mina föräldrar och min bror och hans familj. Trots att vi är här hoppas jag att jag ska hinna jobba lite mer och komma igång med det jag ville göra för yogan och skrivandet under sommaren.

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.