Huvudvärk igen…

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Klockan är inte så mycket idag när jag skriver, men ikväll ska jag ha underivsa privatyoga och jag tänkte att jag ska skriva innan dess.

Tyvärr har jag haft ont i huvudet idag också. Jag börjar bli trött på huvudvärken som kommer varje månad, men samtidigt vill jag inte ta några hormoner eller starka mediciner för att bli av med den. Om du som läser det här har några tips vad man kan göra om man har hormonrelaterad huvudvärk får du gärna skriva en kommentar. Jag har haft det här jättelänge och mer eller mindre lärt mig att leva med det, men det hade varit jätteskönt att bli av med det…

Trots huvudvärken har jag ändå hunnit med en hel del. På förmiddagen var jag på biblioteket och lämnade tillbaka böcker. Jag har inte varit där på ett tag nu på grund av att vi varit krassliga, men nu när vi känner oss bättre var det dags att åka dit. Jag hittade bara en ny bok, en roman av Cecilia Ahern “Det sista brevet”. Det är en uppföljare till “P.S. Jag älskar dig”. Jag har sett den filmen, men inte läst boken.

Idag läste jag ut “Klar Himmel”. Som jag tor att jag skrev igår tyckte jag mycket om berättelsen. Jag tycker att författaren vävde ihop den mycket väl och slutet var fint och rörande. Nu ska jag fortsätta att läsa om andra världskriget i boken “Jägarinnan” av Kate Quinn. Det är en bok jag fått av en yogaelev och den verkar också spännande, så jag ser fram emot att läsa den.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med skolan (rättat texter) och skrivit på boken. Dessutom har jag städat i yogasalen och gått igenom sekvensen som jag ska undervisa ikväll.

Okej, dags att sluta.

Ha en fin kväll💕!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.