Huvudvärk, men trots allt en fin söndag

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att helgen varit bra! Jag vaknade tyvärr med jättehuvudvärk i morse. Det är hormonerna som spökar… Jag som hade tänkt att springa mitt sista långpass innan Göteborgsvarvet fick helt enkelt tänka om. Det blev bara den vanliga milen med Buster. Jag orkande inte mer. När jag kom hem fick jag dessutom lägga mig ner för jag mådde så illa. Jag tog en Ipren och sov i över en timme och efter det vände det och jag mådde bättre. Som tur är har inte värken kommit tillbaka och det är jag jättetacksam för. Nu hoppas jag att det håller sig så, men annars löser jag det också. Det blir som det blir…

Trots att dagen började ganska illa har det varit en bra dag. Jag har jobbat en del med yogan – upptäckt nya positioner, städat i yogastudion och planerat för nästa vecka. Jag har också förberett för morgondagens arbete i skolan. Mina elever i steg 3 ska göra skrivdelen för det nationella provet. Jag hoppas att det går bra för dem.

Jag har också tagit lite tid att beställa några make up- produkter som jag behövde. Tyvärr har jag en tendens att fastna vid datorn när jag ska köpa något online. Ibland saknar jag tiden då det bara fanns ett fåtal affärer och man inte behövde välja mellan så mycket… Jag får lätt beslutsångest, vill att det ska bli perfekt på något dumt sätt. Jag behöver lära mig att bli lite mer bestämd och bara ta ett beslut utan att vela så länge :-).

Idag bestämde vi också att vi ska försöka att åka till Bornholm i augusti. Jag såg en artikel i tidningen om ön och blev sugen på att åka dit. Om allt går som planerat kommer vi att åka med mina föräldrar.

Jag har också börjat planera lite grann för min 50-årsfest. Just nu barinstormar jag bara lite, men jag har en del idéer som jag hoppas utveckla.

Nu ska jag snart lägga mig och läsa i soffan en stund innan jag går och lägger mig. Jag är trött för det blev ganska sent igår. Visserligen gick jag och la mig innan Eurovision var slut, men jag vaknade på natten och kunde inte somna om på en stund och det känns nu. Jag ska också försöka få in lite extra sömn den här veckan eftersom jag ska springa på lördag och behöver min energi.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.