I Cervo igen

1024 485 admin
  • 0

Hej! Idag hade vi tänkt att vara i Andora som är en turistort en bit bort från Cervo och satte oss därför i bilen och körde dit. Vi hittade samhället men tyvärr var det väldigt mycket folk där. Vi la oss på en plats på en allmän strand, men det var så trångt att vi beslutade oss för att åka tillbaka hit till Cervo. Här är det mycket lugnare och mysigare.

Igår yogade jag på terrassen igen. Efteråt hjälpte Josefina mig att filma en en snutt som jag la ut på sociala medier.

På kvällen åt vi middag och tittade på ett avsnitt av “Morden i Helsingör”. Jag såg första säsongen förra sommaren och tycker kanske att den var lite bättre, men jag är väldigt förtjust i Danmark och gillar miljöerna.

Idag har jag varit lite trött. Jag tror det kan bero på att jag inte druckit tillräckligt mycket. Det är svårt att hålla koll på vätskeintaget och jag glömmer att det är mycket varmare än hemma.

Nu ska jag läsa lite grann och skriva dagbok. Jag skriver varje dag. Det är mitt sätt att bearbeta saker och också att minnas bättre vad jag upplever.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.