I Fjällbacka

1024 1024 admin
  • 0

Hoppas att det är fint med dig. Jag hann tyvärr inte skriva igår, men idag har jag lite mer tid, även om det redan har hunnit bli halv tio. Igår var vi här hemma på Tjörn och gjorde bara en liten utflykt en bit bort på ön. På eftermiddagen och kvällen var vi hos några kompisar på middag, så det var fullt upp hela dagen.

Idag gjorde vi en utflykt till Fjällbacka. Jag tycker det är väldigt mysigt där. Vi brukar göra en tur dit varje år och ofta stanna på några andra ställen på vägen dit eller hem, men idag blev det bara Fjällbacka. Tyvärr var vädret inte det bästa på förmiddagen. När vi kom fram ösregnade det faktiskt och var riktigt kallt i vinden, men sedan sprack molnen upp och solen tittade ut. Det blev inget bad, vilket jag ångrar lite grann nu, men jag kände mig så frusen att det inte var lockande.

Nu på eftermiddagen har jag fortsatt att jobba med min text. Jag beslöt mig för att börja om från början, för jag har ändrat så mycket i handlingen att jag inte riktigt kände att jag hade grepp om alla detaljer. Att börja om med läsningen och redigeringen var inte något jag planerat, men jag tror jag tjänar på det och jag har redan hunnit nästan en tredje del, så redan imorgon tror jag att jag är tillbaka där jag planerade att vara.

Nu ska jag snart lägga mig och läsa. Jag hoppas läsa ut “24 goda gärningar” ikväll. Jag tycker väldigt mycket om boken (som jag har skrivit förut). Den är mysig, men har ändå ett allvar.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.