I östra delen av Schweiz

1024 1024 admin
  • 0

Nu har vi varit två dagar i östra delen av Schweiz. Jag hann tyvärr inte skriva igår och nu är det väldigt sent, men jag skriver några rader i alla fall.

Igår åkte vi från den fransktalande till den tysktalande delen av Schweiz. Peter träffade en universitetskollega i Winterthur och vi tjejer gick och tittade lite på stan. Det var mysigt, men eftersom det var väldigt varmt var vi mer sugna på att bada än att gå i affärer.

På kvällen var vi i Bubikon hos två kompisar till oss. Det var väldigt kul att träffas och vi åt en jättegod middag på deras terrass. När vi gav oss iväg därifrån vid halv nio var det fortfarande nästan trettio grader!

Idag har vi varit i Peters hemtrakter. Jag sprang bland åkrar och kor i morse. En runda jag sprungit flera gånger förut. Det är alltid roligt att vara tillbaka här. Mellan 1994 och 1995 bodde jag i Grabs (i närheten av där vi är nu) och sedan dess har vi varit tillbaka väldigt många gånger, så för mig är det här på ett sätt hemma.

På eftermiddagen träffade vi några kompisar och sedan Peters syskon. Det har varit en trevlig, men väldigt intensiv dag, så nu måste jag hoppa i säng.

Namaste och kramar,

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.