I Riva del Ligure

1024 683 admin
  • 0

Hej! Jag sitter på stranden igen. Vi har åkt en bot bort från San Remo och är i Riva del Ligure. Idag blåser det ganska mycket, men det är härligt ändå. Jag njuter av qtt vara utomhus så mycket. Tyvärr blir det ju inte riktigt så när jag jobbar.

Jag försöker också bada mycket i havet. Det är inte jättevarmt i vattnet, men drt gör inget för det är ju så varmt i luften. Det retar mig lite att jag fortfarande inte har vant mig riktigt med kylan. Jag duschar ju kallt varje morgon (Wim Hof-metoden), men trots det avskyr jag fortfarande att bli kall… Ja, ja det är nog bara att acceptera🙂.

Igår var vi nere i centrum och pyromenerade lite grann. Det var mysigt, men det var ganska mycket folk och lite rörigt, så vi stannade inte så länge.

I morse sprang jag utmed havet igen. När jag gjorde det tänkte jag på hur oliks mina löprundor sett ut under åren. Hur jag ibland sprungit i hagel och snöslask och hur annorlunda det var i morse. Tack och lov för sommarlöpningen💕. Den gör att jag står ut med de mörka vintermornarna när dt både snöar och blåser.

Nu ska jag gå och bada 🏝!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.