I Schweiz 🇨🇭

1024 683 admin
  • 0

Hej! Nu är vi i Schweiz och sitter och tittar på EM-finalen. Klockan är nästan elva och jag är supertrött.

Igår var vi hemma hos våra kompisar i närheten av Zürich på middag. Det var väldigt trevligt att ses igen, men när jag skulle köra “hem” så var det världens oväder med skyfall och hagel. Jag såg nästan ingenting och tyckte det var riktigt obehagligt, men som tur var kom vi fram ordentligt. Utanför huset där vi hyr en lägenhet var det som en flod på vägen och vatten hade runnit in i källaren och garaget. Jag tycker verkligen synd om husägarna, men förhoppningsvis löser det sig för dem och de får hjälp att få bort vattnet.

Idag har vi hälsat på min svägerska och hennes familj. Det är alltid väldigt roligt att träffas och det är synd att vi ses så sällan.

Imorgon ska vi träffa några andra vänner, men förhoppningsvis ska vi också bada och promenera lite grann. Det ser jag fram emot😊.

Nu måste jag sova.

God natt!

Kram

Johanna

Liknande inlägg

Leave a Reply

Your email address will not be published.